Noutăţi

Ce alegem INTEX sau Bestway?

Se pare că verele devin tot mai calde în fiecare an și toată lumea caută o modalitate rapidă și econoamă de a se răcori. Iar o scufundare relaxantă într-o piscină răcoroasă cu siguranță este opțiunea perfectă de care avem cu toții nevoie.

Stilul de viață a devenit atât de încărcat cu responsabilități, încât mulți dintre noi au timp și posibilitate să facă față întreținerii unei piscine staționare. Alții nu își pot permite prețul mare pentru instalarea unei piscine staționare.

Însă pentru a ne bucura de valuri, apă și vară cât se poate de răcoroasă au fost inventate piscinele „temporare”, cele gonflabile și cu cadru metalic.

Două dintre companiile de top care oferă aceste piscine sunt Intex și Bestway, dar care brand este mai bun? Aici, vom oferi câteva informații despre fiecare companie și produsele sale și aici vei găsi toată informația necesară pentru a lua o decizie – pentru ce brand să optezi vara acesta!

INTEX

Intex produce produse gonflabile de calitate de peste 40 de ani, iar produsele sale sunt disponibile în peste 100 de țări din întreaga lume. Prima piscină supraterană a fost inventată și realizată în anul 1997. De atunci, compania a început să învestească în calitatea produselor și a extins sortimentul.

Cele 4 tipuri de piscine Intex:

Easy Set

Piscinele Intex Easy Set sunt piscine mici, care sunt grozave pentru cei care nu au curți mari. Sunt disponibile în șapte dimensiuni diferite:

Diametrele mai mici sunt perfecte pentru familiile cu copii. Sunt suficient de adânci, însă permit copiilor să atingă fundul piscinei cu picioarele în timp ce își țin capul deasupra apei = securitate! Sunt suficient de mari în diametru pentru a permite mai multor copii să se joace în ele. Nu sunt destul de mari pentru că adulții să înoate, dar există mult spațiu pentru a te relaxa cu o Pina Colada într-o mână și cu o carte în cealaltă.

Piscinele Easy Set sunt rapid și ușor de asamblat. Odată ce ai despachetat piscina în curte, îndreaptă fundul, pereții și pornește pompa pentru a umfle inelul, atât. După aceea, conectează filtrul (dacă l-ai cumpărat) și umple piscina cu apă. Aerul este mai ușor decât apa, așa că pe măsură ce umpli piscina cu apă, inelul se ridică, ținând pereții piscinei în sus.

Piscine Metal Frame

Piscinele Intext Metal Frame oferă căptușeli PVC cu trei straturi foarte rezistente, care sunt susținute de cadre de oțel acoperite cu pulbere. Nu sunt necesare unelte pentru a fixa aceste piscine, făcându-le rapid și ușor de asamblat și dezasamblat pentru a fi depozitate la sfârșitul verii. Odată ce piscina stă în picioare, o bandă se înfășoară în jurul centrului piscinei pentru a întări picioarele și a le menține în siguranță la loc.

Piscine Prism Frame

Căptușelile pentru piscină Intext Prism Frame sunt confecționate din PVC durabil, în trei straturi, rezistent la uzură și găurire. Cadrele sunt fabricate din același oțel acoperit cu pulbere ca și piscinele Metal Frame, dar au un diametru mai mare pentru a oferi un suport mai bun.

Intex oferă o varietate de dimensiuni pentru piscinele date: rotunde, dreptunghiulare și ovale.

Piscine Ultra XTR Frame

Piscine supraterane LUXOASE!

Piscinele Ultra XTR Frame sunt piscinele supraterane de cea mai bună calitate pe care Intex le oferă. Materialul pereților este mai consistent decât al celorlalți. Acestea combină rezistența poliesterului și a PVR-ului pentru a face o căptușeală care este cu 50% mai rezistentă decât celelalte modele. Cadrul metalic este rezistent la rugină la interior și la exterior. Interiorul este o țeavă galvanizată care nu va rugini, în timp ce exteriorul este acoperit cu pulbere pentru a o proteja de elemente nocive.

Aceste piscine durabile au un sistem de fixare pe snap-uri, ce permit chiar și celei mai mari să fie instalate complet și gata pentru distracție în decurs de trei ore. La sfârșitul sezonului, sunt ușor de demontat pentru a le depozita pentru iarnă.

BESTWAY

Bestway a fost fondată în 1994 și a intrat în top-ul celor mai populare companii care distribuie produse gonflabile și accesorii pentru sporturi nautice. S-a alăturat companiei Intex în cea ce privește dezvoltarea ramurei de producție a piscinelor supraterane, dar face un pas mai departe în ceea ce oferă.

Cele 3 tipuri de piscine Bestway:

Fast Set

Piscinele Bestway Fast Set sunt comparabile cu piscinele Intex Easy Set. De asemenea, sunt fabricate din material cu trei straturi, care este un strat de plasă de poliester laminată între două straturi de PVC. Au un inel gonflabil pentru a ține părțile laterale în sus.

Piscine Steel Pro Max

Piscinele Steel Pro Max sunt comparabile cu piscinele Intex Metal Frame. Căptușeala este același material durabil, cu trei straturi, susținut de un cadru metalic rezistent la coroziune.

Piscine Power Steel

Piscinele Bestway Power Steel se compară cu piscinele Intex Prism Frame. Ele oferă aceleași caracteristici pe care piscinele Steel Pro Max le fac, dar într-o versiune de lux. Cadrul este mai robust și oferă mai mult suport structural.

Atât Intex, cât și Bestway fac piscine supraterane de calitate, dar există câteva diferențe.

  1. Niciuna dintre piscine nu necesită instrumente speciale pentru asamblare și sunt ușor de configurat și instalat. Diferența aici este în INSTRUCȚIUNI care vin cu piscina. Intex are ghiduri simple pas cu pas, în timp ce cele Bestway nu sunt la fel de simplu și ușor de înțeles. Se știe cazuri când oamenii au ratat un pas la instalarea piscinelor Bestway din cauza instrucțiunilor neclare.

  2. Ambele companii au o varietate de dimensiuni, forme și tipuri de piscine. Intex folosește un material PVC cu trei straturi pentru pereții laterali, iar Bestway folosește un strat de plasă de poliester laminată între două straturi de PVC. De asemenea, Bestway duce lucrurile cu un pas mai departe, oferind pereți metalici.

  3. Ramele Intex sunt vopsite cu pulbere și rezistente la rugină. Deși ramele Bestway sunt, de asemenea, acoperite cu pulbere și rezistente la coroziune, ele pot rugini.

  4. Ambele companii oferă prețuri incredibil de accesibile, dar piscinele Bestway costă puțin mai ieftin. Intex are totuși o selecție mai extinsă de modele disponibilă.

  5. Deși ambele companii oferă si pompe spre vinzare, Bestway cedează în unele aspecte calității Intex. Mulți clienți care procură piscinele Bestway vor achiziționa separat o pompă Intex pentru a-și pune în funcție sistemele.

Concluzie

Atât Intex, cât și Bestway oferă produse de calitate. Intex se remarcă prin instrucțiuni, varietate și calitatea pompelor și accesoriilor. Bestway este ceva mai puțin costisitor și oferă piscine cu pereți de oțel, precum și cele de vinil. Se reduce la ceea ce este cel mai important pentru tine. Gândește-te la cine va folosi în primul rând piscina, cât de des va fi folosită, spațiul pe care îl ai pentru ea și bugetul pe care trebuie să îl cheltui. Apoi decideți ce caracteristici sunt cele primordiale pentru tine.