Compania Media MAGNAT Grup este lider pe piața importatorilor de jucării, jocuri educaționale și de divertisment, puzzle-uri, 3D puzzle-uri, constructorilor precum LEGO, modele mașinilor de colecție, complexe de jocuri și multe alte produse pentru copii de la cei mai renumiți producători mondiali.

Media MAGNAT Grup activează de mulți ani pe piața importatorilor de jucării pentru copii din Moldova. Echipa noastră depune maxim efort în fiecare zi pentru a face lumea copiilor și adulților mai vibrantă, mai creativă și mai interesantă.

Fiecare jucărie aleasă de noi nu numai că distrează, ci și educă în mod activ copilul, ajutând la dezvoltarea logicii, imaginației, motricității fine și grosiere și chiar a aparatului vestibular. Jocurile stimulează creativitatea, dezvoltă inteligența și ajută la cunoașterea lumii înconjurătoare, învață literele, numerele, culorile și sunetele. Toate jucăriile oferite sunt fabricate din materiale ecologice. De asemenea, jucăriile pe care le importăm sunt însoțite de certificate de siguranță și de calitate.

Am câștigat o reputație excelentă datorită gamei largi de produse de calitate. Acestea sunt puzzle-urile celebre CASTORLAND, jocurile de masă (educative și distractive) STRATEG, seturi de creativitate și articole sportive, jucării din lemn VIGATOYS, cele mai rapide și mai tari mașini HOT WHEELS, păpuși BARBIE și ENCHANTIMALS etc.

Gama magazinului nostru online se extinde activ și se completează zilnic, managerii noștri caută în mod constant jucării noi.

Copiii sunt viitorul nostru, deci scopul nostru primordial este crearea unei copilării fericite pentru toți, chiar și pentru copilul nostru interior.

Apreciem timpul dvs., astfel puteți face întotdeauna o comandă prin intermediul site-ului sau sunând la telefon. De asemenea, oferim livrarea produselor în toată Moldova!