Hot Wheels

Mașinile HOT WHEELS sunt iubite de copii și adulți din întreaga lume!

HOT WHEELS este una dintre cele mai renumite branduri de jucării din lume. Vehiculele de metal, de aproape o jumătate de secol, dictează tendințele pentru jucăriile auto, accesoriile și chiar automobilele de dimensiuni reale. Simbolul WHEELS HOT este o mașină de cursă cu scara 1:64.

Istoria HOT WHEELS

În toamna anului 1968, Mattel a prezentat prima colecție de 16 modele de mașini la expoziția din New York. Acestea au fost primele mașini de jucărie care reproduceau cu precizie mașinile reale.

Puțin mai târziu, compania a lansat piste de curse din plastic, cu salturi și curbe, care erau destinate mașinilor de bază.

În 2008, HotWheels și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare și, în onoarea acestui eveniment, a fost creată o mașină unică, care a devenit cea mai de a 4 miliarda mașină a acestui brand. Este încrustat cu 3000 de diamante cu 22.94 carate și este cea mai scump din istoria HotWheels.

În 2013, compania și-a mulțumit fanii cu jucării noi: mașini tehnice, auto „Balistice” și multe altele.

Hot Wheels – cel mai bun cadou pentru un copil

Este interesant și fascinant! Pistele de jucărie sunt pline de cotituri, platforme în mișcare și lansatoare cu putere diferită pentru pornirea mașinilor și sunt compatibile cu orice auto bradului.

Aceasta dezvoltă în mod unic imaginația copilului și ajută să învețe elementele de bază ale fizicii: viteza, traiectoria, gravitația, precum și precizia și acuratețea formei. Calitatea este esențială! Capacul special al roții asigură o frecare minimă, astfel încât autoturismele pot accelera pe piste de până la 320 km pe oră.

Zborul de fantezie! Traseele și mașinile pot fi combinate și combinate, seturile de constructori de mașini dezvoltă abilități de proiectare, precum și creativitate și imaginație la copii.

Materiale unice! Hot Wheels are materiale speciale dezvoltate și brevetate pentru produsele sale. Datorită acestui fapt, vă puteți crea propriile tuning-uri, să asamblați și dezasamblați piste, călătoriți pe suprafețe metalice. Și mașinile pot străluci în întuneric, schimba și salva culoarea.

Selecție imensă de mașini HotWheels de orice marcă!

Mașinile și pistele marca HotWheels ™ sunt create special pentru trucuri, salturi și iubitori de curse!

1. Mașinile de bază. O serie de mașini de bază în scară de 1:64, precum și camioane, motociclete și mașini, sub formă de modele reale și de designer.

2. Seturi și piese de bază. Pista de curse constă din dungi portocalii, start și finish. De asemenea, în set se pot include lansatoare (pentru pornirea mașinilor la început), clapete, diverse tipuri de ținte, piste. Toate pistele au mașini de bază. Pistele de bază au suporturi universale și pot fi interconectate.

3.Walltracks sau model de perete. Ceva nou printre pistele de curse! Această serie se distinge prin ușurința de a fi atașată la o suprafață verticală utilizând un sistem de console și autocolante. Stickerele speciale nu lasă urme pe lemn, pe sticlă, pe tapet. Toate piesele sunt interconectate, piesele lor pot fi rearanjate. Piesele de bază pot fi atașate la piste de perete.

4. Balistică. O nouă serie de mașini de transformare și seturi pentru ele. Mașinile balistice sunt transformate mașini tare cool. Au un format convenabil de buzunar. Există 3 tipuri de mașini de balist: racers, creaturi ciudate și super-eroi (Superman, Batman, etc.).

Cum a devenit Hot Wheels super-popular?

– Compania Mattelsecond vinde 8 mașini, câte 3 piese la fiecare minut și seturi de jocuri 230 HotWheels la fiecare oră. Dacă vă aliniați autoturismele fabricate începând din 1968, acesta va traversa Pământul de mai mult de 4 ori.

– Harry Bentley Bradley – faimosul designer american de automobile a fost designerul primelor 11 mașini de jucărie de bază.

– VolkswagenBeachBomb este cea mai scumpă mașină de bază HotWheels, fiind vopsită într-o culoare rară și a fost vândută pentru 72 de mii de dolari în 2000.

– TreasureHunt Auto Series (1995) este o ediție limitată de autoturisme pentru cei care colecționează de aproximativ 10.000 de unități.

– Hotwheelscollector.com este cel mai mare site web pentru cei care colecționează autovehicule și autoturisme cu mai mult de 280 de mii de utilizatori.

– Masina TwinMillHotWheels (2001) a fost creat în dimensiune completă, care are două motoare mari, cu o capacitate mai mare de 1.400 cai putere.

De ce jucăriile Hot Wheels adoră copiii și adulții din întreaga lume?

1. Modelele Hot Wheels creează mai mult de 50 de designeri profesioniști din întreaga lume, printre care designerii de mașini reale. La proiectarea mașinilor de bază sunt luate în considerare desenele mașinilor reale. Compania Mattel are permisiunea de a reproduce modele de mașini Ford Motor Company, Chrysler Motors, General Motors, Iar astfel de giganți,  cum ar fi Ferrari, Toyota și Mazda au un acord de licență cu Hot Wheels, care oferă, de asemenea, dreptul de a reproduce exemplare de mașini de aceste branduri cu precizie completă.

2. Carcasa metalică turnată, mașinile de înaltă calitate și foarte durabile din plastic sunt concepute pentru jocul activ, trucurile și răsuciri. De asemenea, ele rezistă greutatea copilului, care poate călca accidental pe ele.

3. O selecție imensă de mașini și piese, modele noi lunar, serii tematice și grupuri de mașini încurajează fanii să creeze colecții originale.

Cumpărați mașini și piese Hot Wheels pur și simplu și confortabil în magazinul online magnat.md!