BeBeLino, Noutăţi

BeBeLino – cel mai bun pentru cei mai scumpi!

Jucăriile pentru copii BeBeLino din 2011 se bucură de o popularitate bine meritată printre părinți și copii. Marca BeBeLino este cunoscută pe scară largă în Ucraina, Rusia, Polonia, iar din 2019 a apărut și în Moldova!

BeBeLino este un brand cu cea mai largă gamă de jucării pentru copii de la 0 pînă la 3 anișori. Pentru copii, există o mare varietate de zornăitori și jucării gingivale. Pentru dezvoltarea multilaterală a copilului, BeBeLino oferă panouri interactive, telefoane, ghidon, ciocane, mașini, piramide luminoase și de înaltă calitate, sortatoare și puzzle-uri.

Linia de jucării pentru apă BeBeLino are tot ce aveți nevoie pentru o baie distractivă: stropitori, jucării de pescuit, fântâni, piramide de apă și mori de apă!

Jucăriile BeBeLino combină astfel de caracteristici importante, cum ar fi calitatea superioară, multifuncționalitatea, estetica și accesibilitatea. Ele dezvoltă abilități mentale, abilități motorii, fantezia, logică, ajută la cunoașterea și explorarea lumii. Siguranța jucăriilor BeBeLino se confirmă prin respectarea cerințelor, normativelor și reglementărilor europene în vigoare.

BeBeLino – cel mai bun pentru cei mai scumpi!